Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: jhpfucker Date: Mar 14, 2007 8:21am
Forum: audio Subject: Something wrong with urls?

There seems to be something very wrong with my item...
http://www.archive.org/details/MartinRandauJosefUnderdalochHundenArne_Sambaskivan
The urls of the files on the main page are all wrong and just lead to blank pages. The files are still there though, as you can see by entering the "all files" section.
Because of this, the m3us are corrupt, and no one has good acces to my item! It must have been like this for a while, I just haven't noticed. My question is, how the hell did this happen, and also, how can it be fixed? It can't edit it myself since I changed my email adress.
Thanks /jhp

This post was modified by jhpfucker on 2007-03-14 15:07:09

This post was modified by jhpfucker on 2007-03-14 15:21:35

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: ARossi Date: Mar 14, 2007 6:37pm
Forum: audio Subject: Re: Something wrong with urls?

Hi,

You used a special character (accented, I assume) in the title for this track, 05_Sang_till_Lena.mp3, and it made the files.xml file for your item unusable.

There is an FAQ about using special characters at:
http://www.archive.org/about/faqs.php#261

I've repaired the file, but you might want to be careful about this in the future.

Thanks!

Alexis

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: jhpfucker Date: Mar 14, 2007 6:49pm
Forum: audio Subject: Re: Something wrong with urls?

Alright, thanks a lot for the help!